fbpx
Sandra B. Císcar | TEF NOTICIES, apertura Cowork Ibiza
1067
post-template-default,single,single-post,postid-1067,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TEF NOTICIES, apertura Cowork Ibiza

Reportatge del dilluns 12 de gener del 2015, dia de la apertura de Cowork Ibiza al Telenoticies de la TEF-Televisió d’Eivissa i Formentera. El primer espai de coworking a l’illa d’Eivissa. Es tractaren els temes següents:

Beneficis del COworking

Creixement de cercles socials – Ampliació de xarxes professionals – Increments en la productivitat – Millores en aspectes relatius a la salut derivats i vida personal – Reducció de l’aïllament – Disminució de la despesa – Formació Continuada – Serveis a què es té accés

Serveis que oferim a Cowork Ibiza

Espais de treball; formació; estudi fotogràfic professional amb equip d’il·luminació PROFOTO ©, lloguer de material per a foto i vídeo i coaching per a empreses i emprenedors. S’ofereixen espais de la forma més flexible per a reunions, presentacions a clients, formacions, etc. Per tal d’obtenir més flexibilitat, els coworkers paguen quotes mensuals sense fiança ia final de cada mes comuniquen si volen permanencer al Cowork.

A la quota mensual s’inclouen els següents serveis: publicitat, taula individual, calaixera, cadira, pissarra, wifi, taquilla, zona cafè, hores gratuïtes de sala reunions al mes i descomptes a la sala de reunions i cursos (depenent de la tarifa elegida ).

Caracterísctiques diferenciadores

Qualitat i servei: El nostre espai de coworking proporciona tots els serveis necessaris als nostres clients potencials en un ambient professional, dinàmic i fluid.

Atenció al client Al servei del nostre client en tots els dubtes que ens plantegi, ja sigui per telèfon, per email o al propi Cowork. Estaran informats en tot moment de totes les novetats i serveis.

Networking (xarxa de contactes) Crear esdeveniments de networking per promoure i fomentar les relacions entre professionals i proveïdors per a futurs projectes col·laboratius.

Altres serveis i productes

 • Sensibilització i foment de l’esperit emprenedor.
 • Assessorament laboral i fiscal a través de professionals col.legiats i tutories
  complementàries (conciliació de la vida laboral i personal, gestió de la qualitat…).
 • Formació amb cursos i tallers seminaris temàtics, amb l’objectiu de reduir el risc de mal funcionaments i males pràctiques empresarials, i concienciar els nous empresaris sobre el valor de la bona gestió i les bones pràctiques empresarials, de la importància de la innovació, de la conciliació personal – laboral i de la salut laboral.
 • Sala d’exposicions.
 • Equip humà creatiu.
 • Assessorament en àrees de Responsabilitat Social Empresarial: Satisfer a la clientela,
  motivar als treballadors i treballadores, preocupar-se pels proveïdors, ser un bon membre de la comunitat. Aquest assessorament es proporcionaria a través de les tutories complementàries i dels seminaris temàtics.
 • Incubadora d’ empreses i Start-ups.
 • Suport a la a la consolidació d’empreses existents.
 • Difondre noves tècniques, eines i metodologies de gestió

Per què sorgeix?

El projecte sorgeix perquè volem satisfer les nostres necessitats i la dels molts més jovens emprendedors amb bones idees però llimitats per les estructures existents d’organització laboral. Volem promoure i desenvolupar la creativitat a través de la innovació tecnològica, oferint formació adecuada, perquè pensem que es necessari treballar amb diferents persones procedents de diversos colectius i disciplines en un mateix espai per a formar noves combinacions, idees i capacitats per explorar noves oportunitats per a reconfigurar les estructures tradicionals, altra manera de treballar és necessaria.

Missatge

El missatge que es pretén transmetre és que Cowork Ibiza ofereix tots els serveis i infraestructures necessaries perquè els seus usuaris puguen desenvolupar les seves activitats de forma còmoda i segura.

Formar part de Cowork Eivissa significa formar part d’una comunitat laboral flexible i amb una alta especialització de la seva estructura de professionals. Som una alternativa per a aquells emprenedors que busquen alguna cosa més que un lloc de treball i serveis. Quan es treballa des de un cowork estàs compartint espai, recursos, contactes i coneixements amb professionals independents que estan altament qualificats i controlen molt bé la seua feina, i d’ahi poden sorgir idees molt interesants!!!

I aquí teniu el video!

ENTREVISTA TEF COWORK IBIZA_low

http://teftv.com/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.