fbpx
Sandra B. Císcar | IB3TV: el Coworking arriba a Eivissa
1078
post-template-default,single,single-post,postid-1078,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

IB3TV: el Coworking arriba a Eivissa

La Televisión Autonómica de Baleares (Ib3TV) nos visitó la semana de la apertura.

El Coworking arriba a Eivissa, El Coworking llega a Ibiza, así es como anuncian en Ib3TV la cadena de televisión de Baleares la apertura de Cowork Ibiza el miércoles 14 de enero del 2015. Cowork Ibiza es la primera oficina compartida donde sus miembros trabajan bajo la filosofía del coworking. Salva Carbó y Sandra B. Císcar, los gestores de Cowork Ibiza explican los servicios que se ofrecen y quienes son los primeros coworkers en unirse a esta comunidad laboral:

“Per primera vegada el Coworking arriba a Eivissa”  a Eivissa s’ha posat en marxa una nova manera de fer feina que va néixer als Estats Units i que, en els darrers anys, ja s’ha estès per tot Europa. És el coworking, un espai únic en què diferents professionals autònoms fan feina per desenvolupar els seus projectes particulars i ben diferents. Fins avui, encara no s’havia implantat el coworking a l’illa pitiüsa.

http://ib3tv.com/20150114_225178-el-coworking-arriba-a-eivissa.html

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.